Netwerving voor PBS

Omdat we regelmatig nieuwe collega's zoeken willen we uw tip bij het vinden van collega's belonen. We hebben hiervoor een bonusregeling opgezet. We noemen dit PBS Netwerving.

Help je ons met het vinden van nieuwe collega's?

PBS heeft momenteel veel openstaande vacatures. We hopen voor de invulling van de vacatures gebruik te kunnen maken van jouw netwerk. We noemen dit netwerving….en netwerven voor PBS levert een flinke bonus op!

Per nieuw aangebrachte medewerker maak je kans op het ontvangen van een bonus van bruto € 750. Uiteraard zijn hiervoor wel enkele spelregels van toepassing:

Je komt in aanmerking voor een bonus als je een kandidaat voorstelt die werkelijk voor PBS gaat starten, ongeacht of deze kandidaat op dit moment bij PBS staat ingeschreven én de kandidaat minimaal 3 maanden (520 uur) voor PBS zal werken.

Indien je bij PBS in loondienst bent, wordt de bruto bonus van € 750 samen met het salaris aan jou uitgekeerd. Indien je niet bij PBS in loondienst bent, ontvang je een bonus ter waarde van € 350,- netto. Ook hierbij geldt dat de aangebrachte kandidaat daadwerkelijk drie maanden (520 uur) voor PBS moet hebben gewerkt. De betaling geschiedt nadat de door jou voorgestelde kandidaat daadwerkelijk drie maanden (520 uur) voor PBS heeft gewerkt.

Het kan voorkomen dat de bonus voor een nieuw aangebrachte medewerker door twee personen geclaimd wordt. In voorkomende gevallen zal de directie van PBS de claim onderzoeken en hierover een oordeel uitspreken. Niemand is uitgesloten van deelname behalve de consultants, netwerkmanagers (ambassadeurs van PBS) en kantoormedewerkers van PBS.

Hoe pakken we dit aan?

In een uitgebreid persoonlijk onderhoud spreken we over een loopbaanplan voor de middellange termijn. Je kunt bij PBS terecht om, via een startfunctie, ervaring op te doen. Maar ook kun je via PBS de volgende stap maken in jouw carrière. In zo'n persoonlijk gesprek zullen we ook een opleidingsplan maken. Want studeren wordt in hoge mate aangemoedigd. PBS staat open voor medewerkers die hun werkzaamheden op parttime basis willen uitvoeren. Ook hiervoor kunnen we prima regelingen opstellen
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.