CV-Check

Het CV is de eerste indruk die een werkgever van je krijgt en is meer dan een opsomming van ervaringen en diploma’s. Een CV dient dan ook tot in de puntjes verzorgd te zijn en moet zo opgesteld zijn dat hij direct een verpletterende indruk maakt. Vergeet niet dat een CV aanleiding geeft voor uitnodiging tot gesprek en uiteindelijk misschien wel tot een baan. Je kunt dus wel zeggen dat een CV één van de belangrijkste onderdelen is in het sollicitatieproces.
Bij de CV-check wordt de gehele CV doorgelicht en bekritiseerd. Zo wordt er onder andere gekeken naar de opbouw, layout en overzichtelijkheid.
Naast deze punten zal er natuurlijk nog naar vele andere punten gekeken worden, afhankelijk van het profiel en ingestuurde CV.

Een CV-Check bevat op- en aanmerkingen waarmee aanpassingen verricht kunnen worden, die leiden tot een CV die opvalt en aantrekkelijk is om te lezen.
Onze consultants zien maandelijks honderden CV’s. Deze ervaringsdeskundigen weten dus als geen ander wat wel en wat niet opvalt.
Doe een CV-Check voor €150,- en maak van jouw CV een top CV!
Voor meer informatie over de CV-check of het aanvragen hiervan kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer jouw CV aansluit op één van onze vacatures en jij hier ook daadwerkelijk op wordt ingezet, zal de CV-check niet in rekening gebracht worden.
TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.