Referentieprojecten

Hieronder staan projecten in het buitenland waar wij kandidaten plaatsten. Indien mogelijk laten we de opdrachtgever én werknemers aan het woord over hun ervaringen.

Bekijk onze vacatures

UITBREIDING ACTION


Gedurende de uitbreiding van het distributiecentrum van 55.000 m2 naar 100.000 m2 is de directievoering in handen geweest van Bert de Boer die gedurende die periode door PBS is uitgeleend aan Action voor de begeleiding van de bouwfase.

PROJECTEN POWER GENERATORS


PBS heeft evenzo ruime ervaring opgedaan in projecten over de grens. Voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland biedt PBS extra armslag door het inzetten van experts met ruime buitenland ervaring. Zowel in landen in de EMEA regio als in Azië en de US zijn er reeds tientallen projecten uitgevoerd. In alle disciplines. Een voorbeeld hiervan is de installatie en commissioning van een 80 MW Power Generator on site in Kwale, Nigeria en de Commissioning van een DG-215 Power Generator voor Shell on site in Omar al Farad, Libïe. Zowel on- als offshore. PBS kan zo nodig voor de opdrachtgever het complete traject uit handen nemen; de reis, de huisvesting, de verzekering en natuurlijk de administratieve verwerking; alles wordt door PBS geregeld.

PROJECT HSL


Ook andere megaprojecten zoals de HSL-zuid en de Betuweroute hebben gebruik gemaakt van tijdelijke personele ondersteuning van PBS. Voor de beton- en waterbouwactiviteiten is PBS zelfs personeel gaan werven in andere Europese landen.

PROJECT KUNSTWERKEN A5


Steeds vaker worden grootschalige projecten met EKB aanbesteed. Een van de werken die onder EKB is gebouwd is het kunstwerk dat de A4 overspant en een onderdeel is van de A5, de verkorte verbinding tussen de A9 en A4. Het kunstwerk is in z'n geheel naast de A4 gebouwd en uiteindelijk na enkele uren manoeuvreren op z'n plaats 'gereden'. Enkele PBS-technici hebben een belangrijke rol gehad in de kwaliteitsbewaking gedurende het bouwproces.

PROJECT DUBAI WATERFRONT


Dubai Waterfront (DWF) is een ongekende nieuwe ontwikkeling in de VAE die behelst ongeveer 81 mio m2 nieuw ontwikkeld land. Dit megaproject wordt ontwikkeld nabij het Arabian Canal en is gepositioneerd aan de kust van het emiraat Dubai. Het totale project bestaat uit een verzameling 100 verschillende deelontwikkelingen en zo'n 150 verschillende masterplannen voor wonen, werken en recreëren. Gecentreerd rond en op het water ontwikkelt men een buitengewoon hoog verblijfsniveau met onvergelijkbare voorzieningen in een ongekende regio.

PROJECT SOKHNA


In Egypte is men aan het begin van dit millennium gestart met een grootschalige havenontwikkeling, Sokhna Port. Op zo'n 120 kilometer gelegen van Cairo en gevestigd aan de zuidelijke ingang van het Kanaal van Suez bouwt men een super moderne haven volgens een state-of-the-art concept. Sokhna Port wordt jaarlijks uitbreid om de toenemende goederenstromen zoals bulk cargo, containers, life stock, liquid, etc. te kunnen blijven verwerken. Sinds enige tijd maakt Sokhna Port een onderdeel uit van DP World Global Network www.dpworldsokhna.com.

Een van de havenontwikkelaars die ter plaatse operationele en logistieke management activiteiten coördineert is een Rotterdams consultancy groep. Zij zet regelmatig specialisten in waar het gaat om materials handling, physical distribution, project management, operationeel management en directievoering.
Vrijblijvende afspraak?

Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.