Internationale recruitment uitbesteden

Waarom zou u uw recruitment (helemaal) zelf doen? Uitbesteden via ons biedt u namelijk veel voordelen. Het overkoepelende voordeel is tijdsbesparing.

U bespaart tijd omdat wij de mensen voor uw project vinden. Wij nemen u het hele proces van werving & selectie uit handen. Of een deel daarvan, als u dat wilt. U bent dan zelf geen of minder tijd kwijt aan de vaak moeizame zoektocht en talloze (vruchteloze) sollicitatiegesprekken.

U bespaart tijd omdat wij de juiste mensen voor uw project vinden. Dankzij ons selectieproces zorgen wij voor de juiste match tussen u en uw project en de kandidaat. U bent zo geen tijd kwijt aan niet-functionerende teamleden (wat productietijd kost), die snel weer vervangen moeten worden (wat tijd kost door opnieuw te moeten werven).

Tot slot bespaart u tijd omdat wij onze mensen van A tot Z klaarstomen. Als ze op uw project aankomen – waar ook ter wereld – kunnen ze ‘turn key’ direct aan de slag. Want wij hebben ze dan al voorbereid op alle ins en outs van uw project. Maar ook op het land en de cultuur.

Bovendien hebben wij alle praktische zaken al geregeld: van woonruimte tot visum én de (loon)administratieve rompslomp. Daar hoeft u zich dus allemaal niet druk om te maken.

Onze aanpak

Hoe zorgen wij keer op keer voor de juiste match? Door onze focus op kwaliteit van de plaatsing, in plaats van de hoeveelheid plaatsingen. Eigenlijk eenvoudig, dus: kwaliteit boven kwantiteit.

Dat betekent concreet dat we allereerst u willen leren kennen. We komen bij u langs, én op ieder project waar u mensen voor zoekt. Waar ook ter wereld. Pas dan kunnen we goed inschatten naar welke persoon u op zoek bent.

Pas wanneer wij overtuigd zijn van de kandidaat, stellen wij die aan u voor. Want voordat het zover is, hebben wij hem/haar al flink aan de tand gevoeld. Over zijn/haar kennis, ervaring en kunde. En motivatie om in het buitenland te werken.

Zo weet u van tevoren dat de succeskans heel groot is: de kans dat de kandidaat op uw project in het buitenland optimaal presteert en rendeert.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Al uw recruitmentwensen zijn aan ons goed uitbesteed. We kunnen uw projectteam aanvullen met 1 of meer PBS-medewerkers, op tijdelijke of permanente basis. Of we kunnen u van een compleet projectteam voorzien.

We kunnen uw personeelsfunctionaris ondersteunen bij werving & selectie, maar dit proces ook volledig uit handen nemen. U bepaalt het niveau van onze service.

U bepaalt uiteraard ook in welke mate wij onze kandidaten op locatie faciliteren.

We kunnen u zelfs begeleiden bij de implementatie en uitvoering van uw projectmanagement.

Neem contact met ons op  Of zoek direct in onze CV-database

Vrijblijvende afspraak?

Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.