Over ons

Grensverleggende detachering & recruitment

Wij plaatsen technische professionals bij opdrachtgevers en op projecten over de hele wereld. Maar we zijn grensverleggend in méér opzichten. Het verschil zit ‘m in hoe we plaatsen.

Hoe wordt dit bereikt?

Keer op keer gaan we voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want niemand heeft iets aan een onsuccesvolle plaatsing. De sleutel is een persoonlijke relatie:
Een persoonlijke relatie met de kandidaat: We zijn geen ‘vacatureschuivers’. Op basis van een CV alleen kunnen we niet zien of iemand geschikt is – geschikt voor het land, voor de opdrachtgever en het project. Dus gaan we uitgebreid in gesprek met iedere kandidaat.
Een persoonlijke relatie met de opdrachtgever: We kunnen nooit de ideale kandidaat leveren als we de klant en het project niet kennen. Dus gaan we altijd op bezoek, waar ook ter wereld. We gaan niet weg totdat we de juiste ‘feeling’ hebben met onze opdrachtgever en het project.

Alleen door beide partijen goed te kennen, kunnen we de juiste match maken. Het gaat ons dan ook niet om hoeveel mensen we plaatsen. Het gaat ons om hoeveel succesvolle plaatsingen we hebben. Dat houdt ons als technisch detacheringsbureau misschien klein, maar maakt onze succesratio groot.

Onze kandidaten

Onze kandidaten zijn veelal technische managementprofessionals: bijvoorbeeld projectmanagers, contractmanagers en construction managers. Maar we plaatsen ook regelmatig field service engineers, uitvoerders en monteurs.

Deze professionals hebben bakken vol ervaring met (grote) projecten. Met name in Nederland, soms ook al daarbuiten. Voor hen allen geldt: ze zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die zoeken zij in het buitenland, alleen missen ze de connecties. En weten ze niet goed hoe ze het moeten aanpakken.

Welnu, wij hebben de connecties voor ze. En vinden wij een geschikte klus? Dan bereiden we ze tot in de puntjes voor:

Allereerst op de sollicitatie, zodat ze van alle concurrerende kandidaten het beste verhaal hebben. En eenmaal aangenomen bereiden we ze voor op het land, de cultuur, het bedrijf en natuurlijk het project zelf.

Maar we gaan nog verder: alle regelzaken nemen we ze uit handen. Van visum tot huisvesting, van vergunningen tot vervoer. Eigenlijk hoeven ze alleen nog maar te komen opdagen; direct na landing kunnen ze aan de slag, want alles is al geregeld.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn technisch georiënteerde bedrijven uit buiten- én binnenland: bijvoorbeeld bedrijven in infrastructurele projecten, bedrijven in energieopwekking, commissioning en ingenieursbureaus.

Deze bedrijven hebben regelmatig behoefte aan ervaren technische professionals met een hoge mate van zelfstandigheid. Alleen kunnen ze die maar moeilijk vinden. Bovendien kost de zoektocht ze simpelweg teveel tijd; werving & selectie ís ook tijdrovend.

Wij nemen ze dit hele proces uit handen. Of een deel daarvan – net wat de opdrachtgever wenst. We leveren projectteamleden, of een volledig projectteam als daar om gevraagd wordt.

Onze meerwaarde zit met name in hóe we de kandidaten ‘leveren’: volledig voorbereid op het project en het land, waarbij alle regelzaken zoals woonruimte en vervoer al in kannen en kruiken zijn. De kandidaat komt aan, en kan direct optimaal presteren en renderen.

Hoge mate van succes

Zo ver als wij gaan in onze aanpak, dat mag met recht uniek genoemd worden. Wij zorgen dat onze kandidaten passen: bij het bedrijf, het project en in het land zelf. Het is ons nog niet overkomen dat iemand na enkele weken weer in Nederland zit.

Integendeel: onze aanpak oogst keer op keer een hoge mate van succes.

Neem contact op of bekijk vacatures

Kandidaten verwijzen we graag door naar onze vacatures.

Opdrachtgevers verwijzen we graag door naar onze contactpagina.

Hoe dan ook: kom met ons in contact. Dan zorgen wij voor de juiste match.

TechResources B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.