WELKOM BIJ

People's Business Support

WELKOM BIJ

People's Business Support

Zoek vacatures

Klant worden?

Aanmelden als klant

Vul hieronder uw contactgegevens in. Voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en e-mail zijn velden die verplicht zijn om het registratieproces te kunnen voltooien.

Bekijk hier onze
TOPvacatures

Ben jij een technisch professional en serieus op zoek naar een internationale uitdaging?
Via ons kom je ergens!

 

Vacatures  Meld je aan

Over PBS

Als detacheringsbureau voor het buitenland staat jouw belang bij ons voorop: wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw buitenlandse avontuur sláágt. Dat je daar goed presteert en je prettig voelt.

Want daarmee dienen we ook het belang van onze klanten. Niemand heeft er iets aan als je na een paar weken alweer thuiszit omdat er geen ‘klik’ was.

Wij kennen onze klanten, het project en het land. Want daar zijn we persoonlijk op bezoek geweest. En we zorgen dat we jou kennen. Zo zijn we meesters in matchmaking.

Verder lezen over ons…

Onze klanten
Bouwbedrijf Bolten B.V. Nakheel PJSC Koninklijke De Vries Scheepsbouw B.V. Gemeente Zaanstad CBRE GWS Integrated Facility Management B.V. AL OSAIS Contracting Co.. ACGC Arabian Castles for General Contracting Co., LLC OTYS Recruiting Technology Eclipse Combustion B.V. BRUSH Electrical Machines Ltd.
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.