mail@pbs.nl | (0251) 783 200

Recruitment uitbesteden?

Uw voordeel, onze zorg!

Recruitment Process Outsourcing

Nieuwe uitdaging?

Uw voordeel, onze zorg

Werken bij PBS

Onze projecten

Zien wat we al gedaan hebben?

Referentieprojecten

Werken bij PBS

PBS als werkgever

Voor iedere werkgever is het zoeken naar geschikt personeel, door de jarenlange krapte op de arbeidsmarkt, erg lastig. Dit is met name voor de technische beroepen nog steeds in het geval. Hierdoor zijn de huidige arbeidsvoorwaarden gevarieerder dan ooit. Werkgevers kiezen er dikwijls voor om personeel tijdelijk of op projectbasis in dienst te nemen. Daarentegen geven ook technische professionals veelal de voorkeur aan tijdelijke dienstverbanden. PBS speelt op deze behoefte aan flexibele arbeidsvoorzieningen in: De afgelopen decennia heeft PBS een ruime ervaring opgedaan in het bemiddelen voor technische beroepen en staat het full-service bureau garant voor kwaliteit en kennis.
PBS levert een springplank voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt en biedt kandidaten de mogelijkheid om direct in dienst te treden. Op deze manier krijgt een kandidaat de kans om ervaring op te doen in het vakgebied en bij organisaties waar hij of zij graag zou willen werken. Door een aantal jaren verbonden te blijven met PBS, doet de medewerker in relatief korte tijd veel ervaring op. PBS biedt haar medewerkers marktconform arbeidsvoorwaarden, vastgelegd in het PBS Bedrijfsreglement. Hierin is onder andere een goed salaris, prima pensioenvoorzieningen, 25 verlofdagen, een studiekostenregeling en meer opgenomen.

Hoe wordt dit bereikt?

PBS is niet alleen de ideale partner om, via een startfunctie, ervaring op te doen, maar ook om een volgende carrière-stap te maken. In een uitgebreid persoonlijk gesprek stelt PBS een loopbaanplan voor de middellange termijn op. In dit gesprek kan PBS tevens een opleidingsplan maken, want de ontwikkeling van de medewerker wordt in hoge mate gestimuleerd. Daarnaast staat PBS open voor medewerkers die hun werkzaamheden op parttime basis willen uitvoeren, hiervoor zijn prima regelingen.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

PBS People's Business Support B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 783 200
M mail@pbs.nl

OTYS Recruiting Technology © PBS Peoples Business Support B.V. 2018 | Nieuws | Sitemap | Alle vacatures | Vacatures zoeken
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.