mail@pbs.nl | (0251) 783 200

Recruitment uitbesteden?

Uw voordeel, onze zorg!

Recruitment Process Outsourcing

Nieuwe uitdaging?

Uw voordeel, onze zorg

Werken bij PBS

Onze projecten

Zien wat we al gedaan hebben?

Referentieprojecten

Peoples Business Support (PBS) biedt oplossingen om in een instabiele en veranderende markt flexibel in uw capaciteitsvraag te voorzien. PBS is specialist in het voorzien van project capaciteit door het leveren van ervaren projectmedewerkers tot volledige projectteams op interim/project basis. De medewerkers van PBS hebben rekruteren (werving en selectie) en detachering een nieuwe dimensie gegeven, om u de mogelijkheid te bieden een medewerker voor een kortere tijd en een beperkt aantal uren in te huren tot het detacheren van een ‘dedicated’ projectteam.

 

Full Service

Gezien het uitgebreide netwerk in de branche en de ervaring op het gebied van RPO (Recruitment Process Outsourcing) en Nearshoring, kan PBS optimale en complete personeelsoplossingen bieden. Deze achtergrond maakt, dat PBS bijna altijd invulling kan geven aan uw vraag naar ondersteuning of capaciteit voor het uitvoeren van een project.
Als het over een kantoor of fabriek zou gaan, zou de term ‘Turn-Key’ van toepassing zijn: PBS formuleert samen met u de behoefte en levert een kant-en-klaar ‘bedrijfsonderdeel’ op projectbasis. Dit betreft in eerste instantie uiteraard ‘mankracht’ (inclusief de bijbehorende personeelsadministratie), maar kan daarnaast ook worden uitgebreid met de overige benodigde faciliteiten. Dit kan op elke gewenste locatie, desgewenst inclusief (tijdelijke) kantoorruimte. PBS faciliteert, maar uiteraard blijft de opdrachtgever de projecteigenaar en houdt de regie in eigen hand.

 

Project Support

Rekruteren, werving en selectie, is een tweede natuur van de PBS-medewerkers. Dit kan ten behoeve van (tijdelijke) detachering zijn of met een vaste aanstelling als einddoel. Daarnaast heeft PBS ook een aanzienlijke ‘pool’ van kandidaten aan zich gebonden, waardoor kwaliteit en toewijding is gegarandeerd.
Doordat deze ‘veld-medewerkers’, dankzij detachering bij verschillende opdrachtgevers, in uiteenlopende projecten hebben kunnen werken, beschikken zij over een schat aan ervaring en een grote mate van flexibiliteit. Hetgeen betekent, dat u bij PBS te maken krijgt met zeer ervaren senior medewerkers die hun sporen hebben verdiend.

 

Praktische Invulling

Bij een praktische invulling valt te denken aan:

  • De aanvulling van uw team met één of meer (tijdelijke) PBS medewerkers
  • Het projectteam op uw kantoor, aangestuurd door uw of PBS (project)management
  • Het projectteam op locatie door PBS te faciliteren, aangestuurd door uw of PBS (project)management
  • Het begeleiden van de uitvoering en implementatie op gebied van projectmanagement
  • Het assisteren en ontlasten van uw personeelsfunctionaris bij werving en selectie, met behulp van RPO (Recruitment Process Outsourcing) op verschillende service niveaus
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

PBS People's Business Support B.V.

De Trompet 1840
1967 DB HEEMSKERK
T (0251) 783 200
M mail@pbs.nl

OTYS Recruiting Technology © PBS Peoples Business Support B.V. 2018 | Nieuws | Sitemap | Alle vacatures | Vacatures zoeken
PBS People's Business Support B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.